Zunobri E2 bijt van zich af en pakt een punt

Na een kansloze missie van vorige week werd er vol goede moed afgereisd naar hartje Groningen. Meerdere fans wisten maar moeilijk het sportpark te vinden. Als klap op de vuurpijl waren de shirts van sponsor Autowasstraat Noordhorn per ongeluk achtergebleven in Zuidhorn.

Het team van Sharon en Nienke kwam goed voor de dag en speelde de bal mooi rond. Pech in de afwerking zorgde ervoor dat er niet gescoord werd. Ditzelfde beeld was er te zien in het tweede kwart. Ook de tegenstander had moeite met schieten. Het was echter geen saaie partij. Integendeel, want er werd goed gespeeld en hard gewerkt.

In de rust werden de vertrouwde shirts aangetrokken en kon er even worden uitgepuft van het warme weer.

Kwart drie deed de eerste helft verbleken, want er werd ineens volop gescoord. NIC kwam op voorsprong door een benutte strafworp en niet veel later viel de 2-0. Zunobri liet zich niet uit het veld slaan en kwam via Eline terug tot 1-2 en Syra maakte niet veel later knap de 2-2. Top!

In de laatste minuten werden er nog enige kansen afgedwongen, maar Laila en Daan kwamen helaas niet tot scoren. Al met al een mooie uitslag. Op naar de volgende partij!

Door: Tjibbe Jan Werksma