Opgaveformulier slotdag 2019

Opgaveformulier slotdag 2019

Korfbalvereniging “Zunobri” organiseert Tentenkamp, Mixtoernooi en BBQ ter afsluiting van het seizoen op vrijdag en zaterdag 21 en 22 juni 2019

Via het formulier onderaan deze pagina kun je je opgeven voor het tentenkamp, mixtoernooi en/of de BBQ. Ook zie je hieronder wat alles precies inhoud. Jij komt toch ook? 

Tentenkamp (vanaf vrijdag 21 juni 19.00 uur)
Wat houdt het tentenkamp in? Op de dag van vrijdag op zaterdag kun je overnachten in tentjes naast het korfbalveld. De activiteitencommissie heeft voor ’s avonds spellen georganiseerd. ’s Ochtends is er een ontbijtje en zo kun je de dag fit beginnen voor het mixtoernooi.

Mixtoernooi (zaterdag 22 juni – 11.00 – 15.30 uur)
Wat houdt het mixtoernooi in? Samen met zoveel mogelijk leden, ouders, broertjes en zusjes gaan we een toernooi houden. Zo leren we ook de ouders en andere familieleden eens kennen en op hun beurt maken zij het korfbalspelletje eens van dichtbij mee. Er worden gemixte teams samengesteld waarin alle leeftijden zullen voorkomen. Dus bijvoorbeeld 2 ouderen, 2 jongeren, 2 jongere kinderen en 2 aller jongsten. De teams worden zoveel mogelijk op gelijke sterkte ingedeeld. Ook is het mogelijk om zelf een team te maken. Geef dan in het formulier hieronder aan wat jullie teamnaam is. Er zijn twee korven waarop je kunt scoren; een kleine en een grote korf. Het gaat dus om de lol en niet zozeer om het winnen. Doe je mee? Neem dan een blauw en wit shirt mee.

BBQ (zaterdag 22 juni – 17.00 – 21.00 uur)
Wat houdt de barbecue in? Tijdens de BBQ zullen er een aantal zaken naar voren komen zoals: wie is de vrijwilliger van het jaar en andere bijzondere vermeldingen. Na het toernooi kan iedereen zich thuis even opfrissen c.q. douchen en kan er ’s avonds lekker worden gegeten. Er wordt gezorgd voor
lekkere hapjes, vleesschalen, salades, brood en allemaal andere lekkere dingen.

Voor de ouderen (B-aspiranten t/m senioren) is de bijdrage 10,00 Euro.
Voor de jongeren (pupillen t/m C-aspiranten) is de bijdrage 5,00 Euro per persoon.
Wil iedereen zijn eigen tuinstoel, bord en bestek meenemen?!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Sytse Henstra.

Wil je je liever opgeven via het opgavestrookje die bij de trainingen worden uitgedeeld in plaats van via het formulier hieronder? Graag de opgavestrookjes zo spoedig mogelijk inleveren bij je trainer, of terugmailen naar secretaris@zunobri.nl.
En ieder geval vóór zaterdag 15 juni.

Graag op de avond voor aanvang BBQ te betalen.

We gaan er een gezellig weekend van maken, tot dan!

Het bestuur van KV Zunobri

Opgaveformulier

Heb je zelf een team gemaakt? Bedenk dan samen een teamnaam en vul allemaal dezelfde teamnaam in, zo weten wij wie bij elkaar in het team willen. Wil je graag ook je andere teamgenoten opgeven?…Vul dan het formulier nog een keer in.

Heb je samen met anderen een team? Vul voor iedere deelnemer van het team even het formulier in. P.S. Je hoeft niet zelf een team te maken, dan delen wij je in een team in.

Lees hier het privacy beleid

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram