Zunobri E1 maakt het spannend

De eerste wedstrijd van de veldcompetitie, met een “nieuw” team. De E-Jeugd is opgesplitst in twee teams, zodat de spelers meer aan spelen toekomen. In de E1 zitten nu vier meiden: Kim, Lara, Merle en Tess. Coach Sharon kan er niet bij zijn, Tjeerd neemt het van haar over.

Het is erg koud, maar gelukkig wel droog. De Flamingo’s gooien de bal heel mooi vlot over en zijn het meest in balbezit, maar doordat er goed verdedigd wordt door de meiden van Zunobri krijgen ze vrijwel geen kans om te scoren. Dan opent Kim met een fraaie worp de score: 1-0 voor Zunobri! Maar de Flamingo’s maken meteen gelijk.

In het tweede kwart zien we de Flamingo’s weer goed overspelen en dat resulteert in een doelpunt voor de Flamingo’s. Kim maakt de gelijkmaker, maar snel daarna scoren de Flamingo’s nogmaals en we gaan met 2-3 de rust in.

Na de rust zien we een paar mooie onderscheppingen, wat doorloopballen, maar helaas geen doelpunten. Ook de Flamingo’s komen in dit kwart niet tot scoren.

In het laatste kwart wordt het nog even heel spannend. Eerst lopen de Flamingo’s uit tot 2-4, waarna Kim de stand naar 3-4 brengt. Merle mist net en ook de strafworp die Zunobri nog mee krijgt, wordt helaas gemist. De flamingo’s scoren nog eenmaal en de eindstand is 3-5.

Bij de strafworpen gaan er bij Zunobri 2 in (Kim, Lara) en bij de tegenstander 1.

Geschreven door: Marijn Albers-Waaijer