Zunobri C1 pakt volle winst

Zunobri C1 pakt volle winst

Zaterdag was het een zonnige dag, en had Zunobri c1 een uit wedstrijd niet ver weg en we waren er zo. We speelden tegen de sportieve korfbal club: Rog. Na het zoeken naar de kleedkamers speelden we nog even in, en toen kon de wedstrijd beginnen. Mare was wel erg enthousiast en scoorde direct een randloos afstandschot. Helaas was er nog niet gefloten dus telde het niet.  Heel snel daarna werd het 1-0 voor Rog. het ging gelijk op maar snel werd het al 2-0. Mare scoorde een mooi schot maar die werd helaas afgefloten. Dus telde hij weer niet. Het ging gelijk op en bleef een tijdje 2-0. Totdat Mare scoorde, en hij dit keer wel telde en het 2-1 werd. Dit schot werd heel rustig genomen en was heel netjes. Snel daarna 2-2 gescoord door Roos. Herman en Saskia coachten goed vanaf de zijlijn en heel veel ouders waren naar Groningen gekomen om ons aan te moedigen dus er werd veel gejuicht.  Snel daarna was er weer een doelpunt voor Zunobri. Gescoord door Julian.

Toen kwam Rog sterk terug en scoorde een punt. Boem 3-3 Daarna vlak voor de rust nog een doelpunt gescoord door Julian 3-4.

Na de rust had iedereen weer energie voor de wedstrijd en er werd door iedereen heel goed gespeeld. Toen scoorde Mare nog een doelpunt 3-5. Rog was duidelijk geschrokken en ging wat gestresster spelen. Toen scoorde Tessa een mooi doelpunt 3-6. En toen begon Rog hun vertrouwen te verliezen. En scoorde julian snel nog een punt 3-7. Toen duurde het even voor het volgende schot. Maar toen scoorde Roos tien seconden voor het einde zelfs nog 3-8.  -EINDE

Geschreven door: Julian

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram