Zunobri B1 speelt goed

De wedstrijd ging goed, iedereen was fel maar zo ook de tegenstander. Het eerste doelpunt ging naar Wordt Kwiek, dit doelpunt was tegen Renzo. Het was een goed genomen doelpunt van ver af. Later ging ook de tweede erin, weer hetzelfde meisje van Wordt Kwiek, ook weer van afstand genomen. Later scoorde Renzo, ook weer een afstandschot. De stand in de rust is dus 1-2. Na de rust was iedereen weer fel. En Renzo scoorde alweer! Ook weer een afstandschot. Het stond gelijk. Iets later scoorde hetzelfde meisje van Wordt Kwiek weer, ook weer een afstandschot. De spanning steeg en de laatste minuten gingen in. Nu was er een overtreding van de tegenstander waardoor Marieke een strafworp mocht nemen, die er jammer genoeg overheen ging. De stand aan het einde van de wedstrijd was: 2-3.

Geschreven door: Marieke Hoekstra