IJzersterke start Zunobri B1

IJzersterke start Zunobri B1

Afgelopen zaterdag stond de return tegen de koploper Quick ’21 B1 op het programma. In de eerste helft was er weinig te merken van het grote verschil op de ranglijst. Met een enorme strijdlust schoot Zunobri uit de startblokken. Er werd geconcentreerd verdedigd, goed gecombineerd en mooie kansen gecreëerd. Dit had al snel een doorloopbal van Jesse tot gevolg waarmee hij een strafworp kreeg. Hij bracht zelf de 1-0 op het scorebord. Quick kwam echter snel terug tot 1-1 en 1-2. Zunobri liet zich niet van de kaart brengen en Marit bracht de stand door middel van een doorloopbal weer gelijk. De tegenstanders lieten zien geweldige afstandsschoten te kunnen lossen en de stand werd 2-3. Lieke antwoordde met een mooie doorloopbal waarmee ook zij een strafworp kreeg, die ze zelf verzilverde. Weer kwam Quick op voorsprong door een strafworp en een afstandsschot 3-5. Renzo liet dit niet onbeantwoord en door een doorloopbal uit het boekje en een afstandsschot kwam Zunobri weer op gelijke hoogte. Helaas werd er aan de kant van Zunobri een strafworp gemist waardoor het team niet op een voorsprong wist te komen. Quick bepaalde de ruststand op 5-6.
Na de thee werd het verschil tussen de teams iets zichtbaarder. Quick kreeg een strafworp mee 5-7. Renzo verzilverde vervolgens ook een strafworp na een mooi genomen doorloopbal 6-7. Zunobri kreeg nog de mogelijkheid dichterbij te komen, maar de strafworp ging net over de korf. De tegenstander rook de kansen en liep uit tot 6-14.
Ondanks het verlies speelde de B1 een ijzersterke wedstrijd. Dit team speelt iedere week weer beter en raakt goed op elkaar in gespeeld. Goed gedaan! Bedankt Saskia voor het coachen en Christiaan voor het fluiten.

Geschreven door: Sylvia Brouwer

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram