Zunobri E1 wint (net niet)!!!

Zunobri E1 wint (net niet)!!!

Soms speel je wedstrijden die net even te kort duren. Wedstrijden zoals afgelopen zaterdag in Zuidlaren tegen Ritola (geen Rucola), eindstand 5-4. Als ik aan scorebord journalistiek zou doen zou ik zeggen dat de teams aan elkaar gewaagd zijn, Zunobri aan het korste eind trok vanwege kleine details, maar dat zou het team van de coaches Sharon en Tjeerd tekort doen. 
Het was een leuke match om te zien. Gelijkopgaand vanaf de start van de game. Twee teams die elkaar goed in evenwicht hielden en eerlijk is eerlijk een iets beter Zunobri (geen chauvinisme…!). In de wedstrijd zijn er soms kleine onoplettendheden bij ons die de tegenstander afstraft of enig ongeduld als we zelf een kans krijgen. Kortom details. Details die we kunnen trainen!! 
 De zes toppers die er waren hebben het hartstikke goed gedaan en verdienden meer. De overwining komt steeds dichterbij! Tot volgende week
 
Geschreven door: Sharon van der Leest
Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram