Zunobri 1 strijdend ten onder tegen DWA/Argo

Zunobri 1 strijdend ten onder tegen DWA/Argo

In het afgelopen weekend mocht Zunobri op bezoek in Winsum. DWA/Argo was de tegenstander voor de ploeg van Emiel Folkers. DWA/Argo bezet de tweede plaats in poule 4B, en Zunobri wist dat het een lastige wedstrijd ging krijgen. 

Zunobri begon fanatiek aan de wedstrijd, en wist het vuur bij de tegenstanders flink aan de schenen te leggen. In het eerste kwartier ging de strijd gelijk op, en lieten beide ploegen zien verdedigend uitstekend te staan, maar nog moeite te hebben met het scoren.
Naar mate de wedstrijd vorderde kreeg DWA/Argo steeds meer grip op de wedstrijd. Gesteund door veel rebounds konden de Noord-Groningers blijven schieten. Het lukte Zunobri niet te antwoordden, en de ruststand werd 13-6. 
Na rust zette Zunobri vol aan om weer in de race terug te keren. Doelpunten van Jantine Ribeiro, Thomas Wijtsma en Fred Pera zorgden voor een kleinere achterstand van 13-9. 
DWA/Argo liet zich niet van de wijs brengen door de sterke start van de Zunobrianen, en liepen langzaam maar zeker verder uit.
Ondanks nog enkele wissels aan de kant van Zunobri kon DWA/Argo doorgaan met lange aanvallen draaien. De eindstand werd uiteindelijk, ietwat geflatteerd, 28-15.
Volgende week krijgt Zunobri bezoek van Veenwouden. Om 15.00 start de wedstrijd in de Quick Silver S sporthal in Zuidhorn.   

Geschreven door: Fred Pera

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram