Zunobri B1 betere tweede helft

De tegenstander had een paar grote spelers die goed speelden, ze speelden heel simpel maar wel heel goed. In de eerste 5 minuten werd er al gescoord door de tegenstander, een schot 0-1.
Een paar minuten later werd er weer gescoord, een doorloopbal… Ze hadden een bepaalde tactiek, eerst een doorloopbal, als dat mislukte meteen doorlopen voor het schot. Aan het einde van de eerste helft stond het 0-8 voor de tegenstander.

De tweede helft was nog steeds moeilijk maar we zagen wel vooruitgang.
Er zijn nog 2 doelpunten gescoord door de tegenstander en 2 door ons. Ons eerste doelpunt was door Marit, de tweede door Markus, 2 mooie schoten.
Het stond 2-10 toen het fluitje ging. Jammer genoeg geen overwinning maar wel een leuke wedstrijd! De wedstrijd is gefloten door Fred.

Geschreven door: Marieke Hoekstra