Zunobri C1 laat in de 2e helft tanden zien

Afgelopen zaterdag moesten onze jongens en meiden van de C1 helemaal naar “De Wijk” vlak bij Meppel voor hun wedstrijd.
Mogelijk door de lange reis verliep de eerste helft moeizaam. Ondanks alle inzet wilden de ballen er maar niet in en stonden ze in de eerste helft met 0 – 8 achter.

Ik weet niet wat de coach, Loes, heeft gezegd in de pauze maar de tweede helft verliep stukken beter.
De tegenstanders hadden veel meer moeite om de ballen er in te krijgen door de strakker verdediging van onze pupillen. Zij slaagden er in om slechts 3 punten te maken i.p.v. de 8 in de vorige helft.
Zunobri zette daar 2 punten tegen over.  Allereerst onderschepte Tessa handig de bal, zag dat Mare goed vrij stond, speelde strak de bal waarna  Mare het mooi afmaakte en hem er in legde. Een tweede punt werd gemaakt  door Mirte waardoor de eindstand uit eindelijk op 2 – 11 uit kwam.
Door de tegenslag in de eerste helft niet direct een mooi resultaat.
Maar de tweede helft geeft wel aan dat er meer mogelijk is. Dus hopelijk in de revanche een resultaat waar onze team sponsor, Schuiling wonen en slapen, trots op kan zijn.