Zunobri F1 wint direct de allereerste wedstrijd

Zunobri F1 wint direct de allereerste wedstrijd

ZUIDHORN – Zunobri F1 start direct goed. 

Daan van F1 schrijft over deze wedstrijd: “Vandaag was de eerste wetstrijd met andre teegensanders en we hebben gewone 11-7 en ik vont het leuk en ik hau van korvbal”

Na een lange voorbereiding op het veld en een heuse oefenwedstrijd in de zaal tegen Ritola F1 was het vandaag eindelijk zover. De eerste echte competitiewedstrijd voor de jonge talenten van Zunobri. In dit mooie team spelen: Syra, Eline, Charlotte, Melle en Daan. Door de goede trainingen van Nienke en Roseanne wordt er al goed met elkaar samen gespeeld.

De wedstrijd begon goed voor Zunobri, uit de eerste aanval werd direct gescoord. DWA/ARGO liet zien ook over een goed team te beschikken en scoorde snel weer gelijk. De F1 liet zich niet van de wijs brengen en ging vol enthousiasme door met gooien, vangen, verdedigen maar vooral scoren! Al snel stond er een 4-1 op het scorebord. Door het verschil van 3 doelpunten mocht de tegenstander een speler extra inzetten en profiteerde goed van deze overtal situatie. Zodra de extra speler het veld weer had verlaten werd er direct weer gescoord. Zo ging het steeds een beetje op en neer. Met 5 spelers liep DWA/ARGO weer in op de 4 van Zunobri. Verliet deze extra speler weer het veld dan waren de F-jes goed in staat om weer een doelpunt te maken.

 

In de 2e helft waren de talenten van de F1 niet meer onder de indruk van de tegenstander en speelden heel goed samen en werden er nog meer prachtige doelpunten gemaakt. De eindstand was 11-7 en mochten ze nog allemaal nog 2x een strafworp nemen.

Een geweldige start voor dit mooie team!

Doelpunten: Syra 5x , Eline 1x, Charlotte 1x, Melle 4x

Geschreven door: Hilly van Nieuwenhuis-Attema

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram