Zunobri E1 sluit het veldseizoen af

De zon schijnt al heerlijk als de spelers van de E1 zich klaarmaken voor de laatste wedstrijd van dit veldseizoen. De return tegen Stadskanaal E1 staat voor vandaag op het programma.

Om 9.30 start de wedstrijd en al binnen een minuut lukt het Stadskanaal om te scoren. Stan, Lara, Kim W en Merle doen hard hun best om een tegendoelpunt te scoren, maar het lukt ze niet om de vele kansen die ze krijgen te benutten. Zelfs de doorloopbal van Lara wil er niet in.
Stadskanaal krijgt het nog wel 2x voor elkaar om te scoren en dus staat het na 10 minuten 0-3.
Daarna mogen Kevin, Tess, Kim B en Chiara het proberen. De wedstrijd gaat heen en weer tussen beide korven. De schoten van Stadskanaal worden goed afgevangen door Zunobri, waarna de tegenaanval wordt ingezet. Jammer genoeg wil ondanks de mooie kansen ook nu de bal niet door de
korf aan de kant van onze toppers. Stadskanaal weet de korf wel 2x te vinden. Dan staat Kevin helemaal vrij en met een geweldig mooi schot lukt het hem de nul bij Zunobri van het scorebord te krijgen: 1-5.

Er volgen nog meer mooie kansen en een doelpunt van Stadskanaal. Vlak voor rust doet Tess nog een poging om de score te verdubbelen, maar helaas… De ruststand is 1-6

Na de rust starten Stan, Lara, Merle en Chiara. Het spel blijft heen en weer gaan. Lange ballen van Stadskanaal richting hun korf, een sprint er achteraan, gevolgd door een schot dat vaak wordt afgevangen door Zunobri. Waarna het spel weer naar de andere korf gaat. Er wordt geknokt voor
een doelpunt aan de kant van Zunobri, maar het is Stadskanaal dat blijft scoren. Als het laatste kwart start, is de stand dan ook 1-11.
Kevin, Tess en de Kimmen werken er hard aan om Stadskanaal niet nog veel meer te laten scoren.
Met succes! Er worden meerdere doelpunten afgekeurd doordat er supergoed verdedigd wordt. In het laatste kwart weet Stadskanaal dan ook maar 1 keer te scoren. Kevin probeert nog met een doorloopbal het verschil iets kleiner te maken, maar ook dit keer werkt de bal niet mee.
De wedstrijd eindigt met stand 1-12. Een leuke wedstrijd om te zien, met veel kansen aan beide kanten.

Geschreven door: Madelon van Efferen