Wedstrijd Zunobri E1 uit tegen DIO uit Oosterwolde.

Met evenveel supporters als spelers (8) ging Zunobri E1 op weg naar Oosterwolde. Interim coach Jan ging van start met Chiara Stan Merle en Tess. Er werd direct vanaf het begin goed verdedigd door iedereen en er was na een goed opgezette aanval via de fel spelende Chiara en Merle nog een goede poging van Tess.
Echter bleef het na het eerste kwart 0-0. In het tweede kwart was het de beurt aan Kevin Lara Kim B en Kim W. Al snel waren er schotpogingen voor Kim B en Kevin. Helaas geen score. Het bleef een gelijkopgaande strijd. Helaas was het DIO die de score opende. Na nog een kans voor Kim W werd de kleedkamer opgezocht.
Ruststand 0-1.

Het derde kwart werd er gestart met Chiara Stan Merle en Kim B. DIO begon goed aan het derde kwart en scoorde al snel de 0-2. Gelukkig was iedereen weer snel bij de les en werd er net als voor de rust weer goed verdedigd. Ondanks het enthousiasme van o.a. Stan en een goede schotpoging die maar net mis ging van Merle stond het na het derde kwart 0-6.

Voor het vierde kwart werden Lara, Tess, Kim W en Kevin het veld in gestuurd door Jan. Het tempo werd omhoog gegooid door Zunobri. DIO had hier duidelijk moeite mee. Al snel kwam er een strafworp voor Zunobri die helaas gemist werd mede omdat er tegen de zon in gekeken werd. Na een mooie doorloopbal van Tess die helaas net niet raak ging was het toch Kim W die na een rake vrije worp de welverdiende treffer maakte.
Na nog een aantal goede pogingen van Tess Kim W en Kevin waaruit helaas niet meer gescoord werd kon de eindstand van 1-6 genoteerd worden.
Na afloop mocht iedereen nog weer vrije worpen schieten.
Hierbij was het Lara die goed raak schoot.

Eerstvolgende wedstrijd voor de toppers van Zunobri E1 is aanstaande zaterdag om 0930 in Zuidhorn tegen Stadskanaal.

Geschreven door: Sharon vd Leest