Zunobri B1 speelt goed maar verliest in Beilen

Zunobri B1 speelt goed maar verliest in Beilen

Zunobri B1 moest afgelopen zaterdag aantreden tegen Vitesse B1 in Beilen. Afgelopen week werd er helaas verloren van Nic/Hoogkerk B4. Deze week is er weer goed getraind en hadden we er allemaal zin in.

Vitesse wist hun eerste aanval om te zetten in doelpunt en Zunobri moest gelijk aan de bak. Er werden goede aanvallen gespeeld en kansen gecreëerd. Maar de kansen werden helaas niet afgemaakt. Toen Vitesse hun tweede doelpunt scoorde wist de jarige Ernst het eerste doelpunt voor Zunobri te scoren. Vitesse scoorde nog 2 keer waarna de scheidsrechter floot voor de rust bij een stand van 4-1. 

In de rust gaven coach Alie en Willem aan dat de aanval wat dieper moest beginnen en er verdedigend iets meer afstand gehouden moest worden. 

Zunobri begon de tweede helft goed met een goal van Jesse. De wedstrijd werd weer spannend. Helaas was het Vitesse die uitliep naar een 7-2 voorsprong. Lieke scoorde nog een mooi afstandsschot maar het waren de gasten die uitliepen naar een eindstand van 11–3.   

Na de wedstrijd werd gezongen en oranjekoek gegeten om de verjaardag van Ernst te vieren. 

Coaches Alie en Willem toonden zich na afloop tevreden met het spel. We zijn op de goede weg, we zijn begonnen met het trainen van het nieuwe Zunobri spel “direct korfbal” voor de jeugd. Je ziet dat we nu al veel kansen creëren. De tegenstanders zijn wat groter dan wij, maar we gaan vanzelf wedstrijden winnen.  

Geschreven door: Willem Pera

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram