Column: Trainer aan het woord

Column: Trainer aan het woord

Column: Trainer aan het woord   
Emiel Folkers is hoofdtrainer v.d. K.V. Zunobri

 

De kop is eraf. Zunobri 1 is de competitie begonnen met een puike wedstrijd tegen de Pein. Een wedstrijd met meerdere gezichten. Bij vlagen mooi korfbal, maar tegelijk ook nog foutjes die eruit moeten. Ik heb een wedstrijd gezien waarin strijd, plezier en het ervoor willen gaan hand in hand gingen.

Ik zie een team staan die er met elkaar voor wil gaan. Ze hebben plezier in het korfbalspelletje en stralen dit ook uit naar anderen. Ze willen ook voor het publiek een mooie pot neerzetten en u allen vermaken. Daarom ook deze oproep vanaf mijn kant. Komt allen tijdens de wedstrijden om het eerste team aan te moedigen.

Afgelopen zaterdag zijn we begonnen aan een championsleague week. 3 wedstrijden in 8 dagen. Aanstaande dinsdag de inhaalwedstrijd tegen Leonidas uit Noordwolde. Een nieuwe ploeg in de 4e klasse. Een aantal jaren hadden ze in Noordwolde geen eerste wedstrijdteam, maar sinds dit jaar wel weer. We weten dus ook niet wat we van ze kunnen verwachten. Beide ploegen hebben hun eerste wedstrijd verloren, dus zullen gebrand zijn op wraak. We hopen op veel mensen langs de kant om ons aan te moedigen en naar de overwinning te schreeuwen. Start is dinsdag om 20 uur.

Dan zaterdag de 22e. Thuis tegen Des. Ook zij hebben hun eerste wedstrijd verloren en zullen ook wraak willen. Een team die al jaren in de middenmoot van de 4e klasse meedraait. Een team met vaak wisselende resultaten. We zullen al onze krachten in de wedstrijd moeten leggen. Dit is de wedstrijd waarbij we officieel onze nieuwe mooie shirts zullen presenteren aan een ieder inclusief de sponsor. Komt allen de 22e om 15.30 naar het sportpark om ons aan te moedigen.

Vriendelijke groet, Emiel Folkers

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram