Spelregelavond 28 juni voor Zunobri

Spelregelavond 28 juni voor Zunobri

ZUIDHORN – Omdat de KNKV het spelregelbewijs verplicht gaat stellen voor alle spelers in een wedstrijdklasse en bovendien er 2 leden zijn die KNKV scheidsrechter willen worden, organiseert de Technische commissie in samenwerking met het bestuur een spelregelavond onder leiding van Arthur van der Griend voormalig korfballeague scheidsrechter. 

Via scheidsrechter Robert Jan Hidding kwam Zunobri in contact met de enthousiaste Arthur van der Griend. Het bestuur en TC hadden de behoefte om voor ieder binnen de club de gelegenheid te bieden om zich te informeren en bij te scholen omtrent de spelregels. 

Zunobri wil natuurlijk graag dat al haar seniorleden het spelregelbewijs halen. 

Daarom werd uiteindelijk Arthur als voormalig korfballeague scheidsrechter, bereid gevonden om donderdag 28 juni vanaf 19.30 uur een spelregelavond te verzorgen. 

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram