Manon Brander Vrijwilliger van het jaar

Manon Brander Vrijwilliger van het jaar

ZUIDHORN – Op de jaarlijkse afsluiting werd Manon Brander tot vrijwilliger van het jaar benoemd door het bestuur. Een terechte keuze aldus voorzitter Blaauw.

Lees meer over Manon

Lees meer over Manon-2

Lees meer over Manon-3

De barbecue is al jaren het scenario waar de voorzitter van Zunobri alle vrijwilligers in het zonnetje zet. In dit geval had voorzitter Blaauw de circle of fame getekend op het plein voor het clubhuis. 

Alle vrijwilligers werden per functie opgeroepen en kregen een uitnodiging voor een vrijwilligersavond waar het bestuur e.a.a. van plan is met onze hardwerkende vrijwilligers.

Maar elk jaar nu al bijna 15 jaar, wordt ook Frits de mascotte, uitgereikt aan de Vrijwilliger van het jaar. 

Vorig jaar was dat Willy de Jong en dus zou Frits een andere tijdelijke eigenaar krijgen. 

Voorzitter Blaauw porde het publiek door een rij hints te geven, al snel werd duidelijk dat het een zij was en uiteindelijk kwam dan toch het verlossende antwoord. 

Manon Brander is namelijk niet alleen Jeugdcoordinator wat ze dit jaar helemaal zelf heeft moeten doen omdat dit normaliter een duofunctie is maar ze zit in de TC, ze werkt mee aan de jeugdactiviteiten, traint jeugd en heeft kennelijk toch nog tijd voor zichzelf. 

“Eigenlijk” zei voorzitter Blaauw, “kan je wel zeggen dat deze vrijwilliger Zunobri ís!”

Hij reikte Frits uit aan Manon die nu voor een jaar vrijwilliger van het jaar mag heten. 

Een terechte keuze want Manon heeft dit jaar ontzettend veel werk verzet voor onze vereniging en bezet een paar belangrijke functies. 

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram