Fred Pera voor 2e keer Vrijwilliger van het jaar

Fred Pera voor 2e keer Vrijwilliger van het jaar

ZUIDHORN – Zaterdag 16 juni was daar de slotdag van het korfbalseizoen 2017/2018. Een bewogen jaar waarin veel dingen zijn gebeurd, ook veel positieve dingen. Voorzitter Blaauw die zijn laatste jaar in is gegaan benoemde de vele vrijwilligers. 

Klik hier voor meer over Fred

Eén van die vele vrijwilligers wordt al jaren benoemd tot vrijwilliger van het jaar, een traditie die sinds 2000 bestaat met ons helaas dit jaar overleden lid en medeoprichter Rogchert van Wijk, hij kreeg de mascotte “Frits” dan ook als allereerste uitgereikt. 

Nu roemde voorzitter Blaauw de inzet van de nieuwe vrijwilliger van het jaar, eerst liet hij door een interactief zoals het televisiespel bij “Jongens tegen de meisjes” Blokletters, keuzes maken door de deelnemers. 

Hij noemde een aantal eigenschappen en al snel werd de naam van Fred Pera gespeld door de deelnemers. 

Blaauw noemde de scheidsrechter taken die Pera dit jaar ruimschoots op zich nam maar ook zijn TC activiteiten en verbindende werking in de club. 

Daarmee is Fred het eerste lid wat tot tweemaal toe door het bestuur is benoemd tot Vrijwilliger van het jaar, inmiddels wel 12 jaar, een vrouw en kind rijker maar een unieke en terechte keus zo zei Blaauw achteraf desgewenst. 

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram