Combi Midweek sluit seizoen af in Drachten

Combi Midweek sluit seizoen af in Drachten

Donderdag 14 juni, stond een gezellige afsluiting op het programma voor de combi midweek met Zunobri. Tijdens het feestelijke afsluitende midweek toernooi bij korfbalvereniging Drachten, kwamen de spelers natuurlijk binnen de lijnen, maar stond zoals het de midweek betaamt, plezier op nummer 1.

En dat was niet zo moeilijk in een poule met zeer vriendelijke en leuke tegenstanders werd mooi gespeeld.

In de eerste wedstrijd tegen Drachten waren het de Oostwolmers en Zuidhorners die de voorsprong pakten. Het gelegenheidsteam van Drachten kon de winst tegen de competitiespelende midweek van OWK en Zunobri niet winnen. De twee volgende wedstrijden tegen TFS en DTS waren pittig en de combi moest dan ook in deze twee toernooiwedstrijden de meerdere erkennen in hun tegenstander.

Nu zit het er voor dit seizoen echt op voor de Combi midweek, na de zomer zullen zij natuurlijk de competitie en het trainen weer oppakken.

Geschreven door: website k.v. OWK 

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram