Zunobri E1 knokt toch tegen kampioen

Zaterdag 2 juni. De laatste wedstrijd van het seizoen. Tegenstander WSS is al kampioen maar dat weerhoudt ze er niet van om vol gas te geven. Binnen een minuut staat het 0-1. Onze speler laten zich niet uit het veld slaan en krijgen enkele kansen. WSS echter ook en aan het eind van de eerste kwart staat het 0-3. De tweede kwart verliep op eenzelfde manier en WSS scoorde in korte tijd driemaal. Tegen de rust kwamen de spelers van Zunobri in een flow. Kim had een prachtige kans en vlak daarna Tess ook.

Ook in de derde kwart zat een schot van Kim er bijna in. Een prachtcounter van Kevin ging ook op een haar na naast. Het niveauverschil was echter te groot en WSS liet zien dat zij terecht kampioen geworden zijn. In de vierde kwart krijgt Zunobri nog een tweetal strafworpen, maar weet deze niet te benutten. Ook een counter in de slotseconde ging net naast.

Eindstand: 0-15. Bij de afsluitende strafworpenreeks wist alleen Lara te scoren.

Geschreven door: Casper Albers