Zunobri A1 doet mee voor kampioenschap

Zunobri A1 doet mee voor kampioenschap

Zunobri A1, gesponsord door Kees Afman, speelde 12 mei, een uit wedstrijd tegen SDO A1.

Zunobri ging fanatiek van start, en de score werd snel geopend met twee mooie schoten van Harold en Thomas. SDO liet het er niet bij zitten en antwoorde met een tegen doelpunt. Zunobri wist een goede voorsprong op te bouwen en de rust werd in gegaan met een tussenstand van 6-13 voor de uitploeg.
 
De tweede helft begon SDO met een inhaalslag en scoorde gelijk twee doelpunten, maar Zunobri liet het er niet bij zitten en er volgde een schot van Harold. SDO begon ook weer te scoren en liep meer in op Zunobri. Toen de scheidsrechter het eindsignaal floot stond het 12-19 voor Zunobri.
 
26 mei staat er een spannende wedstrijd op het programma voor het team van coaches Willem Pera en Matthijs Slager. Dan speelt de A1 om 11:00 een thuiswedstrijd tegen DWA. En dan gaat de strijd voor het kampioenschap verder!
 
Geschreven door: Sharon vd Leest
 
Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram