Spannende wedstrijd E1

We reisen af naar Winsum met één Kim, zonder Loes & Sharon maar met stertrainer Jan.

Verdedigen ging erg goed, ze maakten het DWA een tijd  moeilijk om te scoren. Na 5 minuten scoorde DWA dan toch het eerste punt, wat meteen beantwoord werd door een goed schot op de korf door Tess, helaas net naast. Het verdere verloop vd eerste 10 minuten ging mooi gelijk op en met 1-0 werd de 1e drinkpauze ingegaan.

De doorloopbal werd een aantal keren goed uitgevoerd waardoor zunobri door het blok van DWA kon breken, want ook DWA verdedigde goed. Toch kregen we een aantal keren de kans om bal van DWA af te pakken en in de 2e 10 minuten kwam Zunobri een flink aantal keren tot schieten. Vlak voor rust scoorde DWA toch nog 2-0.

Na rust scoorde DWA 3-0, waarna Kevin vanuit een goede vrijstaande positie bijna het langverwachte tegenpunt scoorde. Bijna….

Hierna kwam DWA even goed op gang met 3 tegendoelpunten achter elkaar. Zunobri kreeg nog een paar kansen, uiteindelijk won DWA met 8-0.

Het was een spannende wedstrijd, onder goede omstandigheden en een faire scheidsrechter, waarin de teams redelijk gelijk opgingen met kansen aan beide kanten. DWA was net iets beter met scoren, maar Zunobri ontwikkelt zich tot een goed team met leuk samenspel en flink wat kansen!

Geschreven door: Cindy Dirkx