Zunobri C1 delft het onderspit

Zunobri C1 delft het onderspit

Eerste buitenwedstrijd van 2018 voor C1 is een feit. In de auto waren al bange geluiden over de temperatuur. Een aantal kinderen hadden zich goed voorbereid en hadden t-shirt onder hun tenue aangetrokken.
Na even warm te hebben gelopen begon de wedstrijd. Het was wennen aan het buiten spelen en een grasmat onder je voeten. Ook waren ze erg onder de indruk van de coach van de tegenpartij. Die liet zich goed horen. Zo plopte er al vlot na het begin een bal door de korf van KV Noordenveld. Dit was
een mooie afstandsschot. Zo volgenden er nog een aantal afstandsschoten van de tegenpartij en gingen we de rust in met 0 punten voor en 4 punten tegen.

Na de rust zag je dat het Schuilingteam wat meer begon te vechten. Ze werden feller en er kwamen meer kansen. Na een paar minuten na de rust scoorde de tegenpartij opnieuw. Jesse zag daarna een goede kans en probeerde te scoren, helaas net mis… maar hij kreeg daarna een tweede kans en
scoorde. Iedereen helemaal blij. 
Helaas konden ze dit niet vasthouden en eindige de wedstrijd in 7 punten tegen en 1 voor. Na de wedstrijd, terug in de auto werd de wedstrijd nog even geëvalueerd. Gras moest wennen, kunstgras was veel beter. Nieuwe schoenen moesten ingelopen worden en de tegenpartij was wel heel snel.
Het was weer leuk om bij deze enthousiaste kids te kijken. Op naar wedstrijd 2 van het buitenseizoen.

Geschreven door: Mariska Meijer

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram