Zunobri hervat competitie tegen Veenwouden

Het toetje van het korfbalseizoen staat weer voor de deur, en in het paasweekend mocht Zunobri starten aan de laatste serie wedstrijden van het korfbalseizoen.
Op het veld staat Zunobri zesde in de poule, tegenstander Veenwouden staat onderaan en was vastbesloten de huid duur te verkopen.

Zunobri startte sterk aan de wedstrijd en liet binnen enkele aanvallen zien dat het over prima schotkracht bezit. Al snel stond het 6-1, en leek er voor Zunobri geen vuiltje aan de lucht. Door sterk verdedigen kregen de Zuidhorners nauwelijks tegendoelpunten en was de bal snel weer in de aanval.
Echter stokte het scoren aan de kant van Zunobri, en lukte het nu juist de Friezen om te scoren. Langzaam werd het gat steeds kleiner en machteloos maar vooral ook doelpuntloos moest Zunobri toestaan dat niet zij maar de gasten van vanmiddag met een 10-12 voorsprong de rust ingingen.
In de rust benoemde coach Woltinge de punten waarop Zunobri het had laten liggen en stuurde zijn ploeg weer de wei in om de stand weer recht te trekken.
Gedurende de twee helft lukte het Zunobri maar mondjesmaat tot scoren te komen. Kansen te over, helaas geen doelpunten. Coach Woltinge probeerde met enkele wanhopige wissels nog het tij te keren. Helaas was Zunobri vandaag zichzelf niet en verloor het met 15-17 van de rode lantaarndrager.

geschreven door: Alie Pera