Meehelpen met NL-Doet ?!

Meehelpen met NL-Doet ?!

Het wordt komende zaterdag naar verwachting heerlijk weer, een ideale dag om voor je vereniging met NL-Doet een leuke klus op te pakken. We hebben al een aantal aanmeldingen binnen, maar we kunnen nog wel een paar klussers gebruiken.

Heb je tijd en zin om tijdens een gezellige dag onze vereniging weer klaar te stomen voor het buitenseizoen, aarzel dan niet en kom Zaterdag 10 maart a.s. naar het Zunobri thuishonk.  

Doe je mee? Stuur dan even een reply op deze mail, of stuur een mail naar rbirza@hotmail.com. Aanmelden via Facebook mag ook. We kunnen dan even rekening houden met de inkopen.  Lunch wordt ook dit jaar weer voor gezorgd

 

Geschreven door: Sytse Henstra

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram