Abonneren op de nieuwsbrief of verslagen

Abonneren op de nieuwsbrief of verslagen

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuws van onze korfbalvereniging door middel van een nieuwsbrief of een melding wanneer er een bericht is geplaatst?

Om de nieuwe nieuwsbrief of een melding bij een nieuw bericht te krijgen kun je je abonneren. Op een laptop of computer vind je rechts een kopje met Abonneren, op een mobiel vind je dit kopje wanneer je naar onderen scrolt. Klik hier op en je zult een formulier vinden waarin je je mail adres kunt invullen en kunt aanvinken of je de nieuwsbrief wilt of dat je een melding wilt ontvangen als er een nieuw bericht of verslag is geplaatst.

Kreeg je via de oude site ook al een nieuwsbrief? Dan ben je waarschijnlijk ook al ingeschreven op de nieuwe nieuwsbrief, je kunt je natuurlijk nog wel inschrijven om een melding te ontvangen bij een nieuw bericht van de door jou gekozen teams.

Klik hier om je meteen in te schrijven voor de nieuwsbrief of om een melding te ontvangen bij een nieuw bericht van de door jou gekozen teams!

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram