Zunobri E1 vecht als leeuwen en pakt (bijna) eerste punten!

Vandaag trad onze E1 aan tegen SPES uit Eexterveenschekanaalsemond. Een fitte tegenstander uit de veenkoloniën. Uit kansloos verloren en coaches Loes en Sharon waren dan ook “gezond” gespannen…. Zonder vedette Stan (andere kerstverplichtingen) maar met de andere vertrouwde gezichten werd de goed gevulde arena in de sporthal QuickSilver betreden. Supporters op de banken en een goed geprepareerde basis viertal zorgen na 10 minuten voor een kleine (2-0) achterstand. De score liep in 2e kwart op naar 3-0 maar toen kwam de ommekeer!
Goede verdedigende acties en vlijmscherpe tegenaanvallen volgende in de 2e helft. De meiden en uitblinker Kevin waren los! Eindelijk… via 3 tegengoals werd het toch nog 0-6. Kleine nederlaag voor onze sterren. Goed gedaan allen en chapeau aan de coaches.
Wekelijks toch weer een fantastische voorbereiding en goede training begint zijn vruchten af te werpen.

Slotstuk waren de strafworpen (3-3).
Komende tijd lekker vrij om de accu op te laden. Tot volgende keer!

Geschreven door: Sharon van der Leest