Wedstrijd verslag VZK E1 – Zunobri E1

Bij de uitwedstrijd in het verre Haulerwijk, konden Imme en Lara helaas wegens ziekte niet meedoen. Na een lange maar toch zeer gezellige rit kwam het uitgedunde team aan bij de sporthal.

Onder de bezielende leiding van de inval coach Jan, werd er kort op gewarm, en kon de wedstrijd beginnen. Na 2 minuten moesten ze er eerste tegentreffer incaseren. Er werd goed verdedigd door Kevin, Stan, Kim B. en Tess, maar de tegenstanders hadden meer ervaring, en braken telkens door de verdediging heen. Kim W. maakte het eerste punt van het seizoen vlak voor het einde van de eerste helft. In de tweede helft heeft het team heeft gestreden als leeuwen, maar de tegenstander was te sterk en de eindstand was 19-1.

Maar door de eerste punt voor het team dit binnen seizoen, gingen de kinderen met een tevreden gevoel naar huis. Goed gedaan E1.

Geschreven door: Erik Schaberg