Rene Bloema vrijwilliger van het jaar

Rene Bloema vrijwilliger van het jaar

Hij nam enkele jaren geleden de functie van secretaris voor zijn rekening en met de jaren groeide hij in deze rol.

Secretaris Rene Bloema werd gekozen als vrijwilliger van het jaar.

“Eigenlijk “, zei voorzitter Slager, “vinden wij dat we als bestuur onszelf niet moeten benoemen tot vrijwilliger van het jaar, maar we willen ook niet bang zijn om een uitzondering te maken”. Hij roemde de betrokkenheid van Rene, hoewel Rene 2 dochters heeft op de K.V. Zunobri is hijzelf geen korfballer en dus “gewoon” een ouder.
Toch nam hij enkele jaren geleden de functie van secretaris voor zijn rekening en met de jaren groeide hij in deze rol.
Het laatste jaar maakte het bestuur hem vrij om intensief met de juniorengroep samen te werken rond het Poiesz project.
De K.V. Zunobri was ingeloot in de jaarlijkse actie die deze supermarktketen organiseert en hier kon geld verdiend worden maar bovendien kon er naam worden gemaakt.
Het project werd uitstekend opgepakt door Rene en hij inspireerde de junioren en de organisatie om hem heen tot het maken van een mooie actie. Dit leverde op het Poiesz gala een eerste plaats in de regio op en maar liefst ruim 1200 euro.

Bovendien is Rene betrokken bij de toekomstplannen die Zunobri met name met haar juniorengroep heeft die nu eigenlijk het vlaggenschip moeten gaan worden.

Dit alles maakte dat de overige bestuursleden unaniem kozen voor Rene als vrijwilliger van het jaar. Hij krijgt dan ook de mascotte van het jaar voor een heel seizoen in huis.
Het bosje bloemen echter ging aan zijn neus voorbij en werd aan zijn vrouw overhandigd, “voor alle tijd die Rene niet aanwezig kon zijn” besloot voorzitter Slager zijn verhaal.
Een groot applaus was het deel van Rene waarna de avond gezellig eindigde.

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram