Ricardo de Graaf vrijwilliger van het jaar 2011

Ricardo de Graaf vrijwilliger van het jaar 2011

ZUIDHORN – Ricardo de Graaf is met overtuiging vrijwilliger van het jaar 2011 geworden. Voorzitter Slager roemde zijn betrokkenheid en dus droeg Alie Lanting haar titel over aan de kersverse vrijwilliger van het jaar. 

Tijdens de barbecue bedankte voorzitter Matthijs Slager niet alleen de vele vrijwilligers maar gaf aan dat er ook dit jaar weer een vrijwilliger was die het bestuur boven de andere genomineerden uit vond steken. En hoewel natuurlijk geen enkele vrijwilliger overgeslagen mag worden wil het bestuur met deze jaarlijkse titel toch 1 vrijwilliger speciaal in het zonnetje zetten die zich heeft onderscheiden voor de club. 

De titel is dit jaar met overtuiging gegaan naar Ricardo de Graaf, voorzitter Slager memoreerde aan de vele uren die hij in Zunobri heeft te zitten, behalve scheidsrechter is hij ook nog jeugdtrainer, heeft vele malen trainingen overgenomen van andere vrijwilligers, was maar al te vaak de laatste die het clubhuis verliet, was er als hij gebeld werd en toont met zijn hele houding aan dat hij zijn club zeer hoog in het vaandel heeft. 

Deze houding heeft er voor gezorgd dat Ricardo opvalt in de club en dus gaat de titel van Vrijwilliger van het Jaar 2011 naar hem.

Bekijk hier de video met de uitreiking.

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram