Wie maakt de mooiste taart bij de slotdagen?

Wie maakt de mooiste taart bij de slotdagen?

Beste leden,

Er zijn al veel aanmeldingen binnengekomen en het lijkt weer een erg gezellig tenten kamp en mix toernooi te worden.

Net als vorig jaar willen we voor iedereen een stuk taart kunnen uitdelen tijdens de prijsuitreiking en niet alleen voor het winnende team zoals we dat daarvoor deden. Hiervoor zoek ik wel een tiental vrijwilligers nodig die een taart bakken. Dus als je tijd hebt voor het bakken van een appel, wortel taart of iets anders geeft het even aan me door op secretaris@zunobri.nlMogelijk heb je het al door gegeven via het opgave formulier maar die heb ik niet bekeken, zou je het dan alsnog een keer kunnen doorgeven.

Alvast hartelijk dank

Sytse Henstra
secretaris bestuur

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram