Zunobri werkt ook weer hard op NL Doet

Zunobri werkt ook weer hard op NL Doet

Afgelopen weekend was het weer NLdoet actie, georganiseerd door het Oranje fonds. Het doel van NLdoet is om vrijwilligerswerk te stimuleren en vrijwilligers in de spotlights te zetten. Ook Zunobri doet al enige jaren mee met deze actie. Met financiële steun uit het fonds hebben we in het verleden onder anderen de bankjes langs het veld geplaatst, de kantine geschilderd, buiten verlichting en de “lounge” banken van steigerhout gerealiseerd.  Daarnaast is het moment om het veld en de kleedkamers schoon te maken en voor te bereiden voor het veld seizoen. 

Zaterdag was er weer een kleine groep vrijwilligers en betrokken ouders en hun kinderen in de weer om onkruid te wieden, hekwerk te repareren, en reclameborden en kleedkamers schoon te maken. De deuren van het materialenhok en de hal klemmen niet meer en er is een begin gemaakt met het verwijderen van de folie op de ramen. Binnen is de verlichting aangepakt. De kapotte spotjes zijn gerepareerd en er zijn 4 lampen gemaakt van oude korfbal manden om de inmiddels verbleekte Zunobri lampen (ooit ook NLdoet) te vervangen. 

Tussen de middag hebben we samen geluncht met soep, snoep, broodjes knakworst en fruit. Het was een gezellige dag en er is veel werk verzet. Reuze bedankt aan iedereen die heeft mee geholpen.

Sytse Henstra
commissie communicatie / secretaris

Foto’s Sytse Henstra

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram