Flitsend Zunobri D1 moet in Noordenveld meerdere erkennen

Flitsend Zunobri D1 moet in Noordenveld meerdere erkennen

Flitsende start met gelijk 1-0 door Timo. Er zijn mooie acties, er wordt razendsnel gespeeld. Noordenveld scoort vlot achter elkaar 6 punten.
Door Zunobri wordt snel overgespeeld,  maar overgooien wordt vaak onderschept. Er wordt strak verdedigd, maar Noordenveld kan goed schieten van verder weg. Daardoor loopt de score op tot 11-1 voordat Anna de 2e punt voor Zunobri scoort.
In de rust is een peptalk bij een stand van 13-2 nodig. Ook na de rust gaat Zunobri dapper door. Er zijn mooie acties van Zunobri, er wordt snel naar voren gespeeld. Nora maakt met een derde punt de score 16-3. Daarna krijgt Zunobri drie strafworpen. De eerst wil ondanks meerdere rebounds maar niet in de korf. Maar Laurin weet de tweede en derde wel gelijk te scoren, wat de stand bij de wissel 19-5 maakt. Ook in de laatste 10 minuten strijdt Zunobri dapper door. Ze spelen mooi, maar vooral hoge ballen worden veel onderschept en belanden in de korf van Zunobri. De eindstand wordt daardoor 27-5.

Door: Jessica Koetsier-Zweers

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram