Uitnodiging en stukken jaarvergadering 16 november

Uitnodiging en stukken jaarvergadering 16 november

ZUIDHORN – Zoals eerder aangekondigd hebben we komende donderdag 16 November 2023 om 20:00 uur onze algene leden vergadering in het clubhuis bij het veld.

Ik heb de Agenda en Notulen van de vergadering van vorig jaar.  De vergadering bestaat uit een formeel deel waarin de huidige stand van zaken wordt en de begroting en plannen voor de toekomst worden gepresenteerd. Dit wordt gevolgd door een informeel deel waar het mogelijk is om allerlij club gerelateerde zaken te bespreken. Als je iets graag wil bespreken dan kan je dat door geven. We hoen dan wel dat je aanwezigbent om eventueel een toelichting te geven.

Ik hoop dat jullie allen te zien komende donderdag avond.

Klik hier voor de Agenda

Klik hier voor de Notulen

Namens het Bestuur, vriendelijke groeten en tot dan.

Janneke vH, Fokje, Herman, Sytse

P.S. Janneke van der Leest heeft aangeboden om het bestuur (opnieuw) te versterken. Echter er is nog ruimte voor een extra bestuurslid. Het is ook mogelijk om informeel aan te schuiven om het een tijdje mee te maken voor dat je definitied een besluit maakt. We vergaderen tijdens het seizoen, c.a. 1x per maand, en veel meer tijd dan dat hoeft het ook niet te kosten. We zouden graag zien als een ouder van een van een lid uit de F tot C interrese heeft. Als je interrese hebt of er zijn vragen dan kun altijd een van ons aanschieten, bellen of mailen, of bij de ALV langs komen.

Door: Sytse Henstra, secretaris

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram