Zunobri D1 voert mooie strijd

Zunobri D1 voert mooie strijd

Gelukkig mocht D1 lekker vroeg op deze warme dag, met Kevin als supporter en Stefan als coach.
De teams zijn de eerste kwart goed aan elkaar gewaagd. De eerste punt komt van Timo: 0-1. De 2e kwart speelt Zunobri goed samen, maar is Avo sterker. Avo schiet vaak op de korf, maar de bal wil er lang niet elke keer in. Toch scoren ze vier keer: 4-1.
Pauze
Na de pauze scoort Avo 3 keer. Tijdens de wissel blijkt dat vragen of je eruit mag betekent dat je erin blijft.
Maar daarna gaan de spelers toch dapper door en maken kansen. Er wordt meer geschoten op de korf en goed doorgepakt. Zunobri scoort: 7-2. Ondanks een goede poging van Sanne om de bal binnen te houden gaat hij net uit. De frustratie neemt even de overhand, maar ook nu herpakken ze zich. De sfeer en vechtlust is weer helemaal terug wanneer Laurin een strafschot krijgt en scoort : 7-3. Nog een laatste punt maakt het 7-4.

Door: Jessica Koetsier-Zweers

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram