Aankondiging slotdag en extra ledenvergadering

Aankondiging slotdag en extra ledenvergadering

Beste Leden,

Ook dit jaar sluiten we het seizoen 2022-2023 af met ons familie mixtoernooi. Iedereen is van harte uitgenodigd om samen familie en vrienden hier aan deel te nemen. De dag wordt afgesloten met een barbecue. Voorafgaand aan het mixtoernooi is het tentenkamp voor de jeugdleden van vrijdag avond tot zaterdag ochtend. 

Van af 12 Juni Je jezelf en team opgeven voor een of meer activiteiten (Tentenkamp, Toernooi, BBQ) via de website.

Tijdens het mixtoernooi zal er een korte extra ledenvergadering plaats vinden om contributie verhogingen voor volgend seizoen te presenteren. We zien dat alle kosten voor zaalhuur en contributies aan de Bond stijgen. Het is daarom noodzakelijk dat de contributie om hoog gaat om een financieel gezonde vereniging te behouden. We zijn op dit moment nog bezig met het bepalen van de definitieve contributie verhoging. Daar komen we later op terug.   

Vriendelijke groeten

Het Bestuur van Zunobri
Fokje
Sytse
Herman
Janneke

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram