Zunobri 35+ wint Old Stars toernooi met plezier

Zunobri 35+ wint Old Stars toernooi met plezier

ZEVENHUIZEN – Afgelopen vrijdag 12 mei werd er in Zevenhuizen door KV Sparta een OldStaravond georganiseerd. Een toernooi speciaal voor korfballers die niet actief aan competities deelnemen, maar nog wel graag een balletje gooien.

Een afvaardiging van de recreanten van Zunobri was ook present om de krachten te meten met Sparta en VDDO. 

Willem, Daphne, Michael, Trijnette, Fred en Janneke mochten deze avond de blauw-witte eer verdedigen. Janneke en Daphne  waren voor de gelegenheid ingevlogen om het team compleet te maken. Een golf aan blessures en ziektes zorgden deze week voor een hoop afzeggingen.

De wedstrijden tijdens een OldStar avond worden gespeeld op een half veld, waarbij in de hoeken van het veld het recht van aanval kan worden gehaald. In kleine teams van 4 tegen 4 spelen de ploegen aan één stuk door. De wedstrijden duren een kwartier, maar omdat het spel steeds doorloopt is dit voor menig korfbal recreant lang genoeg.

Zunobri combineerde deze avond soepel, ondanks de wisselingen in de opstelling. Willem Pera liet zien dat hij van verre afstand nog steeds loepzuiver is. Niet voor niets is Willem al enkele jaren trainer van het eerste, en liet hij deze avond even zien hoe het moest gebeuren. Ook bijna alle overige spelers kwamen tot scoren deze avond. 

De wedstrijden tegen Sparta 1, Sparta 2 en VDDO werden alle drie gewonnen, en zo won Zunbori het toernooi. Uiteraard stond plezier deze avond een stuk hoger in het vaandel dan de sportieve prestaties. Onder het genot van een hapje en drankje werd in het sportcafé gezellig na gekletst. Stiekem werden er al plannen gesmeed om een avond als deze binnenkort eens bij een andere vereniging te organiseren. Mogelijk is een leuke en gezellige traditie geboren. 

Door : Fred Pera

Kan een afbeelding zijn van 7 mensen, mensen die volleyballen en mensen die voetbal spelen

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram