Geraniumactie

Geraniumactie

Beste leden en ouders van leden,

Bestel je ook weer Geraniums voor 8 mei? We leveren 17 mei!

Het is weer lente en de eerste veld wedstrijden worden alweer gespeeld. Ook is het weer tijd om de bloemetjes buiten te zetten. Ook dit jaar hebben we weer onze geranium actie om extra inkomsten voor de vereniging te genereren. Nu Frank Meester is gestopt hebben we een nieuwe kweker gevonden in Zuidwolde, Tuincentrum Eldorado. We hebben dit jaar de bekende staande geraniums in de kleuren rood, roze en wit en hangende (Oostenrijkse) geraniums in de kleuren rood en roze (dus geen witten deze keer). Voor de mensen die niet van Geraniums houden hebben we dit keer ook Paarse Salvia’s en Roze petunia’s.  Achter op het bestel formulier heb ik een aantal plaatjes als voorbeeld.

De plantjes kosten €3,- per stuk en €11,- voor 4 plantjes. De verkoop gaat weer middels een voor verkoop onder jullie vrienden, familie, collega’s en buren in de straat. De bestellingen kun je bij houden op het toegevoegde bestel formulier. Het totaal aantal planten van iedere soort en het totaal bedrag kun je op acties@zunobri.nl door geven, onder vermelding van je naam, adres en 06 nummer. Je moet zelf de plantjes halen bij het club gebouw en bezorgen en afrekenen (van te voren of bij bezorging). Echter als dit niet lukt dan komen we het langs brengen of eventueel helpen.

Voor betalingen aan de deur is het handig om een QR code aan te maken in de Tikkie App (zonder vast bedrag) en uit te printen. Die kan dan aan de deur worden gescand met de mobile telefoon (QR scanner). Na het invullen van het bedrag wordt het geld op jouw rekening gestort. Het totaal bedrag kun je later overmaken of afrekenen in de kantine.    

Nog een toevoeging aan het aanbod voor de bloemetjes actie. We hebben op verzoek ook Potgrond geregeld. Het gaat om een zak van 20L voor 4 euro. Die kun je bij de plantjes aanbieden. Natuurlijk mogen ze ook alleen potgrond bestellen als ze al plantjes hebben.

De bestellingen moeten uiterlijk maandag 8 mei binnen zijn. De planten worden dan de 17e geleverd.

Klik hier voor het bestelformulier

Ik hoop dat jullie allemaal weer goed mee helpen om deze actie een succes te maken.

Vriendelijke groeten,

Sytse Henstra

Bestuur

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram