Zunobri doet weer met Poiesz jeugdsponsoractie mee

Zunobri doet weer met Poiesz jeugdsponsoractie mee

Beste leden en ouders van leden,

De actie loopt van 13 februari t/m 10 april.

Zoals jullie weten doen we dit jaar opnieuw mee aan de Poiesz Jeugd Sonsor actie. Op de Site van Poiesz kunnen jullie zien dat we al aardig bezig zijn met het verzamelen van munten. (Poiesz Supermarkten B.V. // Tussenstand (poiesz-supermarkten.nl))

De Poiesz actie word afgesloten met een Gala in het WTC in Leeuwarden op 21 April. Hier komen een aantal bekenden Nederlandse bands optreden en worden de definitieve bedragen bekend gemaakt die de sponsor actie heeft opgeleverd. Voor dit festijn krijgen we 8 toegang bewijzen. De kaarten worden in eerste instantie verloot on de mensen die hebben mee geholpen bij de actie op 11 Maart. Dus geef je op zou ik zeggen.    

Sytse Henstra
secretaris

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram