Zunobri D1 heeft het druk maar zo leuk!

Zunobri D1 heeft het druk maar zo leuk!

Afgelopen weekend had de D1 een druk programma voor de boeg! Zowel de nummer 1 als nummer 2 van de poule stonden op planning.

Vrijdag mochten we afreizen naar Oude Pekela tegen WSS D1. Dit team kennen we al goed en we wisten dat dit een zware wedstrijd ging worden.
Nicah was er vandaag niet bij, ze was jarig en een weekendje weg! Met 8 spelers waren we klaar voor de strijd.
De afspraak voor vandaag was; we maken het WSS moeilijk tot het laatste fluitsignaal. Ook al staan we achter, doorgaan!
Deze opdracht is goed uitgevoerd, het was een pittig wedstrijdje, maar vergeleken met de thuiswedstrijd was dit een beter resultaat, eindstand 10-3, door scores van Danique en Daan.
Tijdens de terugreis hebben de D’s Hoofdtrainer Kevin telefonisch verslag gedaan van de wedstrijd, zodat Kevin dit weer kan meenemen in zijn trainingen.

Zaterdagmiddag kwam Ritola D1 op bezoek in Zuidhorn. Ook een oude bekende, de sterke en zwakke punten van dit team zijn bekend, hier konden we gelijk vanaf het begin op inspelen.
Lieke deed vandaag met de D1 mee, ontzettend fijn, zo hadden we 9 spelers en mogelijkheden om door te wisselen.
Zunobri startte ontzettend sterk, wat resulteerde in een 7-3 voorsprong. Ritola had hier een goed antwoord op en met 7-7 gingen we de rust in. Tactiek doorgesproken; rustig blijven spelen, geen doorloopballen tegen en kijk goed of je elkaar kunt overnemen.
Voor het massaal aanwezige publiek was het een ontzettend mooie wedstrijd om te zien. En ook het spel van Zunobri D1 is de complimenten waard, er was inzet tot het eind en er werd als team gespeeld. Eindstand 11-14. Ritola liet zien dat ze thuis horen op de 2de plek. Wij strijden door voor de 3de plek in de poule!

Zondag werd er geen wedstrijd gespeeld door de D’s, maar ging de D1 naar Gorredijk, om een Korfbal League wedstrijd te kijken; LDODK – KZ.
Iedereen was onder de indruk van het mooie korfbalspel en spektakel wat er te zien was. Uiteindelijk won LDODK met ruime cijfers.
We hebben weer genoeg inspiratie gekregen om mee te nemen naar Zuidhorn. Mooie ervaring voor iedereen en gaan we zeker vaker doen!
Het weekend werd uiteraard afgesloten bij de Mac Donalds, een groot feest!
Geslaagde middag en geslaagd weekend voor de D1 toppers!

Door : Hilly Nieuwenhuis

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram