Stap terug voor Zunobri

Stap terug voor Zunobri

OUDE PEKELA – Na een goede wedstrijd tegen koploper It Fean/Boelenslaan, mocht het team uit Zuidhorn op bezoek bij de andere koploper WSS. Beide ploegen staan bovenaan de poule met tien punten. Een zware taak staat de spelers te wachten.

Om 19.05 fluit scheidsrechter Danser voor het begin van de wedstrijd en beide ploegen zijn los voor de avondwedstrijd.

Zunobri weet als eerste de korf te vinden en komt op een 0-1 voorsprong. Een beter begin kan je niet hebben. Maar de wedstrijd duurt nog lang. WSS is een sterke ploeg dat duidelijk bovenaan de poule thuis hoort. Onder grote druk beginnen de spelers van Zunobri slordige fouten te maken, passes komen niet aan, tegenstanders kunnen eenvoudig tot kansen komen. WSS maakt daar goed gebruik van en er staat na enige tijd een stand van 15-4 op het scorebord in MFC de Binding.

Tijdens de rust hoeft er niet veel gezegd te worden. Iedereen weet hoe laat het is. De tweede helft duurt nog 30 minuten, maak er het beste van en houdt het plezier in de wedstrijd.

Aan beide kanten worden een aantal wissels doorgevoerd gedurende de tweede helft. Met een grote voorsprong kan WSS het zich veroorloven om de krachten te sparen. Hierdoor krijgt Zunobri meer ruimte om de aanvallen op te bouwen. Met success. Met een aantal dynamische aanvallen, passes die nu wel de bestemming vinden, komt Zunobri tot scoren. Na de volle 60 minuten is het goed voor een eindstand van 38-12.

Een stap terug van de uitstekende wedstrijd tegen It Fean/Boelenslaan om twee stappen vooruit te zetten voor de return tegen De Pein, 4 februari, 15.15, in de Quicksilver S.

Door: Stefan Steenbergen

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram