Openingswedstrijd en nieuwjaarsborrel succes

Openingswedstrijd en nieuwjaarsborrel succes

ZUIDHORN – Vrijdag 6 januari stond om 19 uur een onderlinge wedstrijd op het programma tussen Zunobri 1 en het 35+ team. De laatste keer dat de 2 teams tegen elkaar uit kwamen was op het veld en ging de winst toch vrij overtuigend naar het veel ervarener 35+ team. Overigens spelen er niet alleen 35+ ers in dat team, maar dat ter zijde. Vandaag nieuwe kansen, nieuwe ronde in de sporthal de Quick Silver S. Daarna een zeer gezellige nieuwjaarsborrel met pubquiz.

Een aantal fanatieke supporters kwamen kijken hoe beide teams deze vriendschappelijke wedstrijd zouden benaderen. Het eerste seniorenteam heeft een zware zaalcompetitie maar is zich weldegelijk aan het ontwikkelen. 
Toch bleek dat de 35+ ers in de beginfase de overhand hadden. Beide teams begonnen vol enthousiasme en furieus aan de wedstrijd, de ervaren rotten mikten 0-2 door het kunststof. 
Maar het andere 35+ vak bleef droog staan waardoor het veel jongere Zunobri 1 gebruik maakte en op 2-2 kwam. 
Er ontstond een boeiend en gelijk opgaand schouwspel, beide teams kwamen niet los van elkaar. Dat coach Pera met zijn ploeg bezig was geweest bleek wel want het Zuidhorner vlaggenschip gaf verdedigend ontzettend veel druk waarmee het de 35+ formatie toch regelmatig in verlegenheid bracht. Dit resulteerde in een 9-7 voorsprong bij rust. 
Na rust was de verdedigende druk van Zunobri 1 nog hoger maar met nog meer ervaring in de gelederen kwamen de oud-toppers toch langzaam maar zeker een stapje dichterbij. Via 9-8, 10-9 werd het 10-10. Bij 12-10 leek Zunobri 1 echter weer een gaatje te kunnen slaan. Niets bleek minder waar. Sterker na 12-12 leken de krachten bij het jonge vlaggenschip wat weg te vloeien en liepen de 35+ers uit naar 12-14. 
Het publiek werd een leuke pot voorgeschoteld want weer kwam het tot een gelijke stand bij 15-15. Maar toch zou 35+ een bijna beslissend gaatje maken vlak voor het einde van de wedstrijd, 15-17. In de laatste seconden mikte het vlaggenschip echter nog 17-17 van afstand door het mandje ondanks de verdedigende tactiek van de slimme oude rotten. 
Een mooie spannende pot, goed voor het zelfvertrouwen van ons geplaagde vlaggenschip. 

Na deze heerlijke ervaring begaf ieder zich naar het clubhuis om daar een gezellige nieuwjaarsborrel bij te wonen. Leden, kader, oud-leden en jongelui kwamen nog eens extra aan waardoor er een gezellige sfeer hing. De organisatie had er dan ook alles aan gedaan om de avond leuk te laten verlopen. 
De jaarlijkse pubquiz was dit jaar een prooi voor het team de Borrelnootjes. Maar de andere teams weerden zich goed. Met een prachtig vuurwerkje werd de avond afgesloten en kon er nog even nageborreld worden. 

 

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram