Enge spooktocht toch heel leuk!

Enge spooktocht toch heel leuk!

ZUIDHORN – Afgelopen vrijdagavond organiseerde de activiteitencommisie een heuse Halloween spooktocht voor alle jeugdleden. Er was een route uitgestippeld door het Johan Smitpark. Het clubhuis was versierd met Halloween decoratie. En er waren een aantal enge spoken opgetrommeld.

De allerjongsten waren als eerste aan de beurt. Aan hen was het de taak om de enge spoken in het park te vinden en erachter komen dat zij ook leuk kunnen zijn. Bij iedere spook kregen zij een deel van een rebus, die zij later moesten oplossen in het Halloween clubhuis.

De kinderen vonden het eng, maar toch weer fantastisch. Zij maakten ook een paar foto’s met de spoken.

Weer terug in het clubhuis was het tijd om te puzzelen. Lukt het jou om de rebus op te lossen?

Het is de kinderen met hulp van de ouders gelukt samen met een drankje en een snoepje. Het werd al laat en de allerjongsten moesten weer op bed.

Ondertussen waren de kinderen van de D1 er klaar voor om de tocht te maken. Zij hadden er veel zin in en stonden al TikTok dansjes te maken in het clubhuis. De spoken namen hun positie weer in en de D’ers werden op pad gestuurd. Deze keer was er geen extra opdracht voor de kinderen, maar wel voor de spoken. Iedereen zo vaak en zo goed mogelijk laten schrikken.

Dat bleek in eerste instantie een lastige opgaven voor de spoken. De D’ers waren van de route afgeweken met het excuus dat zij niet zo goed kaart konden lezen. Ze waren gewoon te bang. Eenmaal op de juiste route was het niets anders dan gegil van deze groep.

De C1 had er ook zin in. Zij kwamen aan onder het bloed, nepbloed natuurlijk. Zij hadden voor hunzelf een opdracht gekozen blijkbaar. Zij wilden een selfie maken met de spoken. Dat is ze goed gelukt, nadat ze bij waren gekomen van de schrik.

Door: Stefan Steenbergen

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram