Maud schrijft mooi verslag voor Zunobri E2

Maud schrijft mooi verslag voor Zunobri E2

Aan het begin van de wedstrijd had Nic de bal uit ze waren best goed. Ze gooiden over tot dat ze scoorden 1-0 was het toen. Toen had Zunobri de bal uit. Roos gooide naar Sarah en Sarah naar Maud ze schoot het was raak 1-1. Toen had Nic weer de bal  en toen hadden wij de bal onderschept dus toen had Roos de bal en schoot, mis helaas.  Maud ving de bal en schoot weer raak dus 1-2 voor ons. Toen had  Nic de bal weer, we hadden de bal weer onderschept. Gijs gooide naar Maud  en Maud naar Roos die schoot helaas mis. Sarah had de bal en gooide naar Gijs, Gijs gooide naar Maud zij schoot 1-3. Toen had Nic de bal en toen hadden we de bal weer onder schept en Sarah stond in het midden en gooide naar Maud, Maud gooide naar Roos en Roos schoot raak 1-4. Nic had de bal  weer en schoot ook raak 2-4.

Einde wedstrijd.

Groetjes Maud

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram