Uitstekende winst voor Zunobri E1

Uitstekende winst voor Zunobri E1

Wedstrijd op 10 september in Opeinde tegen De Pein. het team bestaat uit Timon, Laurin, Sanne, Anna en Nora. Het team speelt mooi samen. De bal wordt regelmatig goed onderschept.
Veel balbezit en veel schoten op de korf door alle spelers van Zunobri. Het team maakt hele mooie doorloopballen. De score wordt 1-0 na veel mooie rebounds. Laurin heeft gescoord. Er wordt mooi snel geschakeld.

Na de pauze gelijk een mooie doorloopbal naar Timo: 2-0. Er wordt goed geluisterd naar de coaches. Gelijk na de wissel wordt de 3-0 gemaakt door Laurin. Bij balverlies van de tegenstander gaat het team heel vlot het veld over naar de eigen korf. De score wordt 4-0 door een mooi schot van Laurin. Er wordt veel overgespeeld en uitgestapt bij het overgooien. Technieken worden mooi toegepast. Na mooi samenspel wordt het uiteindelijk 5-0 door topscorer Laurin.

Door: Jessica Koetsier-Zweers

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram