Onderlinge wedstrijd tussen Zunobri 1 en recreantenteam

Onderlinge wedstrijd tussen Zunobri 1 en recreantenteam

ZUIDHORN – Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen is Zunobri 1 met een oefencampagne bezig. Vorige week al oefende Zunobri 1 tegen de nieuwe fusievereniging KVW. Deze week stond er een oefenpot gepland tegen het nieuwe recreantenteam van Zunobri. Het recreantenteam, dat voor de zomer opgestart werd onder de naam 35+, bestaat uit oud-spelers en speelsters die de kunstgrasschoenen toch nog niet helemaal aan de wilgen kunnen hangen.

Voor Zunobri 1 geldt dat het stoppen van enkele spelers en het doorstromen van enkele junioren voor een ander team zorgt dan vorig jaar. Coach Willem Pera probeert in samenwerking met trainer Jantine Ribeiro de systemen in te slijten, en het team klaar te stomen voor de competitie. 
De wedstrijd van dit weekend stond onder leiding van scheidsrechter Christiaan Schaafsma. 
De 35+ recreanten gingen vlot van soepel van start deze wedstrijd. Jantine Ribeiro wist de score te openen uit haar machtige wapen uit het verleden, deze vrije bal. 
Gedurende de gehele wedstrijd was te zien dat Zunobri 1 nog zoekende was naar de juiste vorm en afstemming. Mede hierdoor stond er halverwege een comfortabele voorsprong van 4-9 voor de recreanten op het scorebord. 
Mooi om te zien was dat Daphne, Joram en Tessa het bij het recreantenteam uitstekend deden, terwijl het voor velen toch de eerste wedstrijd in de senioren was. 
Gedurende de tweede helft bracht Willem enkele wissels in het veld, die steeds weer voor nieuwe energie zorgden. De mix tussen ervaring en frisse spelers zorgde ervoor dat Zunobri 1 steeds beter begon te draaien. De eindstand werd uiteindelijk 11-18. 
Het recreantenteam wist de haar eerste wedstrijd te winnen. Om lekker te blijven korfballen traint deze groep iedere dinsdag 20.00 mee met Zunobri 1. Wanneer het jou leuk lijkt om aan te sluiten dan ben je van harte welkom! 

Door: Fred Pera

 

Foto’s: Willem Pera (c)

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram