Wil jij een taart maken voor mixtoernooi?

Wil jij een taart maken voor mixtoernooi?

Beste leden en ouders van leden,

Komende weekend 2 juli is al weer het familie mix toernooi waar we traditioneel het seizoen mee afsluiten. Daar mag jij en iedereen uit de familie maar ook een vriendje of vriendinnetje aan mee doen. Je kunt je per team opgeven en als je je individueel opgeeft wordt je bij een team toegevoegd. 

Nu gaat het bij dit toernooit absoluut niet om het winnen van dit toernooi (al geldt dat niet voor iedereen ;-)) . Dan is het wel een beetje zuur dat alleen de winnaars een slagroom taart krijgen en de rest mag toekijken hoe die verorbert wordt.  Daarom probeer ik dit jaar een traditie uit het studenten korfbal te introduceren waarbij er veel verschillende taarten zijn en dat teams met de laagste score als eerst mogen kiezen en als laatste de winnende ploeg ( en anders hebben ze altijd nog hun slagroom taart).

Hiervoor zoek ik vrijwilligers die het leuk vinden om een taart, cake of cup cakejes te maken voor deze dag. Ik hoop op een tiental taarten. Ik zal Roos vragen of ze haar Oreo taart maakt. Erg lekker !!!  

Geef vandaag nog op voor het familie toernooi. Als je een taart wilt maken, stuur mij dan een mailtje of appje (06 45 39 70 31)  voor woensdag dan laat ik donderdag weten of het door gaat. Ik hoop dat het lukt.

En voor het familie toernooi, vandaag 26 juni de laatste dag om je op te geven. 

Vriendelijke groeten

Sytse Henstra
bestuur

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram