Super leuke pot Zunobri D1 2 april

Vandaag reizen we vol goede moed af naar Zevenhuizen.

De laatste keer dat we de tegenpartij Sparta troffen was op 18 december, en zijn we de pan in gehakt met 1-11.
Dat gaan we vandaag dus even anders doen is het voornemen.
Ze hebben het daar getroffen met een prachtig sportcomplex.

Het Sparta team staat klaar met maar liefst 13 spelers. En het zijn helaas geen tuinkabouters.

In de eerste paar minuten krijgen we al direct een paar mooie kansen om te scoren. Dat geeft de burger moed.
Danique scoort al vrij snel een prachtige 1-0
De tegenpartij komt terug met 1-1

Er volgt een kleine onderbreking omdat 1 van de dames van Sparta vergeten is haar hals kettinkje af te doen
en blijkbaar ergens aan bleef hangen. (niet aan de korf😉)
Wij zijn even van ons apropos en Sparta scoort kort daarna 2-1.

Helaas wordt het spel nogmaals onderbroken omdat Syra een vervelende hoofd tegen hoofd botsing maakt met een jongen van Sparta.
Ze houdt zich moedig staande zo lijkt maar daarna blijkt toch dat de klap hard aankwam. Ze gaat even naar de kant om bij te komen.

Er is wat verwarring omtrent het volgende doelpunt van Sparta (3-1) omdat deze geruisloos door de korf ging.
Het applaus kwam enkele seconden laten maar desondanks niet minder gemeend. Het was een pracht exemplaar.

Binnen 1 minuut na de 3-1 scoort Melle een joekel van een 3-2.

De tweede helft is slechts 2 minuten bezig en Tess scoort een knaller van een 3-3.
5 minuten daarna scoort Tess wederom een beauty van een  4-3. Gewoon omdat ze het kan!

Iedereen komt echt op dreef en het gaat hard tegen hard. Wat een mooie wedstrijd om te zien.
Nog geen 1 minuut later komt Sparta terug met 4-4.
Tess krijgt de kans om een strafworp te nemen in ons voordeel. Daar heeft ze weinig moeite mee en zet de teller op 5-4.
De tegenpartij krijgt ook een strafworp in hun voordeel, maar mist dik.

In de laatste 5 minuten scoort Melle een giga van een 6-4.
Sparta is ook niet te stoppen en pakt nog even een 5-6 mee.
Er zit iets in de lucht met de strafworpen want voor de derde keer in 1 wedstrijd gaat het weer gebeuren in het voordeel van Sparta.
We eindigen de wedstrijd op 6-6.
Iedereen heeft genoten van een leuke, sportieve, actieve wedstrijd. Top!

Door: Daisy Vondeling