Inzet en samenspel bij Zunobri C1

Inzet en samenspel bij Zunobri C1

Beide teams konden in deze tijd van veel coronabesmettingen gelukkig genoeg spelers aan de start laten verschijnen. In de uitwedstrijd werd duidelijk dat de tegenstander zeer sterk was, Zunobri was dus gewaarschuwd.
 
In de eerste helft bleek de tegenstander een sterk wapen in huis te hebben, namelijk een boomlange speler met een koelbloedig schot. Zunobri probeerde kort te dekken en daarmee het gevaar in te dammen. Dit lukte regelmatig, maar Noordenveld kon toch regelmatig de korf vinden.
Zunobri liet zich niet uit het veld slaan en bleef zoeken naar schotpogingen. Het was Syra die met een prima schot zorgde voor een tegentreffer. Tess, Kim W, Merle en Daan waren ook dichtbij een treffer, maar waren minder fortuinlijk. De kleedkamer werd opgezocht met een 1-12 tussenstand.
 
Het publiek ontdekte tijdens de rust de spannende ontknoping van de Olympische 3 kilometer van de vrouwen. Het gevolg was dat in de tweede helft met één oog naar de korfbalwedstrijd werd gekeken en met het andere oog naar de winnende Irene Schouten. Hierdoor werd door sommige supporters de tweede treffer van Syra gemist. Excuses hiervoor😉.
 
Zunobri bleef proberen de tegenstander af te stoppen om zo nu en dan zelf ook te scoren. Lieke, Kevin, Kim B, Luuk en Lara ondernamen nog enkele pogingen de korf te vinden vanuit mooi samenspel. Uiteindelijk was het Syra die haar derde treffer liet noteren, waardoor de uitslag van 3-27 werd bereikt. Het verschil was enigszins groot, maar het samenspel en de niet aflatende inzet van Zunobri maakte dat het toch een leuke wedstrijd was onder leiding van de coaches Yoonie en Stephan. Op naar de volgende wedstrijd!
 
Door: Tjibbe Jan Werksma
Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram