Zunobri E1 speelt sterke 2e helft

Op zaterdag 4 december heeft Zunobri E1 een thuiswedstrijd gespeeld tegen Rog E1.

De opstelling voor de 1e 10 minuten: Timo, Gijs, Maud en Laurin.

Iedereen had veel zin in de wedstrijd en was vol spanning en niet alleen voor de wedstrijd….

De wedstrijd begon gelijk met veel actie, het verdedigen ging goed en ze maakten het de tegenstanders erg moeilijk. Maar in de aanval waren er ook mooie kansen. Dat werd beloond met een prachtig afstandsschot van Timo. De tegenstanders kregen ook kansen maar werden steeds goed verdedigd door Zunobri.

In de aanval waren er kort na elkaar een paar mooie kansen voor Timo en Maud. Timo scoort maar was helaas goed verdedigd door de tegenstander.

Dan komen Anna en Sarah in actie, die gewisseld zijn voor Gijs en Maud. Na een paar minuten mooi spel van beide partijen scoort de tegenstander. Maar vlot daarna een afstandsschot van Timo die het 2-1 maakt.

Het spel loopt goed, er wordt goed samengespeeld, vrijgelopen en de bal wordt goed overgespeeld.  Dan de bal onderschept en dat resulteert in een doelpunt voor de tegenstanders. 2-2 en even daarna na een snelle actie 2-3.

Door het goede samenspel krijgen Sarah en Laurin mooie kansen om te schieten maar helaas geen doelpunt. Dan is het pauze.

De 2e helft beginnen Anna, Maud, Gijs en Timo met mooie kansen. Maar ook bij de tegenstanders lukt dat. Er wordt sterk verdedigd, maar de tegenstander weet een paar kansen te benutten.  Het wordt 2-5. Timo maakt weer een doelpunt maar is weer verdedigd waardoor er geen doelpunt bij komt.

Maar Zunobri komt sterk terug met Anna die goed overspeeld en een sterk verdedigende Gijs. De tegenstanders krijgen nog weinig kansen maar Zunobri des te meer. Helaas lukt het eerst Maud en later Laurin, niet om te scoren. Maar ze hebben de smaak wel te pakken van het schieten en het samenspel wordt uiteindelijk wel beloond met een paar prachtige afstandsschoten die er door Laurin worden ingegooid.

Eindstand 5-5.

Door: Sharon vd Leest